1a divisió

Mediapro espera un canvi de model per televisar la primera femenina

La primera divisió femenina de futbol ha perdut visibilitat, un dels factors que l’ajudaria a créixer. Mediapro, que va rescindir els contractes televisius que tenia amb 13 clubs de la màxima categoria per retransmetre els seus partits, espera un canvi de model per plantejar-se tornar a licitar per la competició. És per aquest motiu que Mediapro no ha retransmès fins ara cap partit de la primera femenina per Gol. El partit del Barça al camp del Betis (0-5), per xemple, no va ser televisat. L’empresa es plantejarà tornar-hi si hi ha un canvi, preferentment amb un procés i una venda a través d’un concurs públic com el que fa LaLiga amb el futbol masculí.

La primera femenina s’havia de professionalitzar aquesta temporada, i de fet els clubs tenen de termini fins demà per presentar al Consell Superior d’Esports propostes d’estatuts per a l’entitat que gestionarà la nova competició professional. Un cop presentades les propostes, s’obrirà un termini de sis mesos per consensuar com serà la nova entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)