Champions

Frenesí i empats de Vila-real i Sevilla

El conjunt groguet i l’Atalanta es reparteixen els punts (2-2) en un partit vibrant. El Sevilla també empata. La sorpresa de la nit és l’ensopegada del Manchester United (2-1) contra el Young Boys

El retorn del Vila-real a la Champions League no ha estat amb bon peu i ha empatat (2-2) a La Cerámica contra l’Atalanta en un partit vibrant. L’equip groguet, que havia capgirat l’inicial gol de Freuler amb dianes de Manu Trigueros i Groeneveld, ha acabat sucumbint amb un altre de Gosens. Ho ha intentat l’equip d’Unai Emery fins al final, que ha tingut clares ocasions però s’ha topat amb Musso, el porter del conjunt italià.

GRUP F: Cristiano Ronaldo no és suficient

En el mateix grup del Vila-real, el portuguès ha començat sent protagonista, però l’actuació de l’equip l’ha acabat esborrant. I és que el dia del seu retorn a la Champions amb el Manchester United i que atrapava a Iker Casillas amb 181 partits disputats com el jugador amb més partits a la competició, el portuguès ha obert foc en els primers minuts al camp del Young Boys, però no ha estat suficient ja que l’equip suís ha acabat remuntant (2-1) al temps afegit. L’expulsió de Wan Bissaka a la primera part ha hipotecat als red devils.

GRUP G: Partit accidentat al Sánchez Pizjuán

Sobresalts a dojo els que hi ha hagut al feu del Sevilla que ha contra el Salzburg (1-1). Ja només en els primers 40 minuts de la primera part hi ha hagut 4 penals, els tres primers favorables als austríacs, que només n’han ficat un. Rakitic sí ha transformat el quart del partit, l’únic favorable al Sevilla per enviar el partit al descans en empat a un. La represa, enmig d’un diluvi important que ha caigut sobre el Pizjuán, En-Nesiry ha estat expulsat al minut 50 i el marcador no s’ha alterat.L’empat entre Lilla i Wolfsburg (0-0) deixa tot obert.

GRUP H: Sense sorpreses amb Chelsea i Juve

El vigent campió, el Chelsea, s’ha imposat per la mínima (1-0) al Zenit, amb gol de Lukaku.L’altre gran del grup, la Juve, ha golejat (0-3) al Malmo a domicili amb dianes de Alex Sandro, Dybala i Morata.