1a divisió

Vinicius guia la remuntada

1a divisió. Un gol i una assistència del davanter brasiler en els darrers instants del partit donen un altre triomf al conjunt blanc

València 1 Madrid 2

VALÈNCIA:Mamardashvili, Paulista, Foulquier, Alderete, Correia (Lato, 23’), Guillamon, Wass, Guedes (Costa, 78’), Carlos Soler (Musah, 15’), Gómez (Racic, 78’) i Hugo Duro (Marcos Andre, 78’).MADRID:Courtois, Alaba, Nacho, Carvajal (Lucas Vázquez, 26’), Eder Militao, Modric, Casemiro, Valverde (Isco, 78’), Benzema, Hazard (Jovic, 78’) i Vinicius.GOLS:1-0 (66’) Hugo Duro. 1-1 (86’) Vinicius. 1-2 (89’) Benzema.ÀRBITRE:González Fuertes.T.G.:als locals Paulista; als visitants Camavinga, Vinicius, Nacho, Rodrygo i Casemiro.

El Madrid torna a manar en la primera divisió gràcies a Vinicius. El jugador brasiler havia brillat en la darrera jornada contra el Celta, un equip desnonat, però va tornar a aparèixer en el moment clau de la temporada per aconseguir els tres punts en un partit que semblava impossible per al conjunt blanc.

Un gol, en el minut 86, i una assistència a Benzema, en el 89. Vinicius va aparèixer quan el partit s’encaminava cap a una derrota merescuda per al conjunt blanc, que ho havia intentat de totes les maneres, però que no es va poder imposar al rival. El València va fer un partidàs fins al minut 86, plantant un mur davant l’alegria ofensiva de l’equip d’Ancelotti. El resultat va ser un primer temps amb alguna oportunitat i l’infortuni de tres jugadors lesionats (i tres finestres de canvi gastades) i una segona meitat més animada, però a la porteria de Courtois. Duro va aprofitar una errada defensiva per donar avantatge a l’equip de Mestalla. El partit es va congelar amb una finestra de canvi eterna (cinc substitucions), però això va donar energia al Madrid per assentar les bases de la remuntada: gol, de rebot, de Vinicius, i rematada de cap de Benzema.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)