1a divisió FEF

La reacció no pot esperar

1a divisió FEF. El Costa Brava rep la visita de l’Atlètic Balears (12 h) amb la necessitat de canviar la dinàmica després de tres derrotes

El Costa Brava encadena tres derrotes i la majoria de manera clara, així que necessita tallar en sec aquesta dinàmica que ha viscut les últimes setmanes i tornar a recuperar les sensacions de l’inici de lliga. Avui ho podrà fer, i és que al davant tindrà una arma de doble tall com és l’Atlètic Balears, ja que els mallorquins arriben com a segons classificats i poden ser un equip que burxi en la ferida dels gironins, però també es podria convertir en el rival perfecte com a punt d’inflexió. “Tenim força baixes però tots els jugadors que estan disponibles s’han entrenat bé durant la setmana, recuperats anímicament i amb la il·lusió i les ganes de canviar aquesta mala dinàmica que vivim”, va comentar en la prèvia el tècnic Oriol Alsina.

El repte de sumar els tres punts és d’aquells d’altura, i és que l’Atlètic Balears arriba al municipal de Palamós sense conèixer la derrota i en la segona posició. Això sí, els balears han empatat quatre dels últims cinc partits i els gironins ho volen aprofitar per acabar de donar el primer cop moral a l’equip de Xavi Calm. “Ens enfrontem a un rival de màxim nivell. És un equip temible, amb molts jugadors que són dels millors de la categoria en la seva posició i que com a bloc treballen molt bé. La mostra és que encara no han perdut cap partit. Dominen molts registres”, analitza Alsina, que demana el suport de l’afició: “És un dia perquè la gent vingui a gaudir del futbol i necessitem el seu suport perquè ells, tot i venir de Mallorca, mouen molta gent.”

Alsina no podrà comptar per al partit d’avui amb Lucas Viale, Aimar, Aleix Roig, Boris i Pere Martínez, lesionats.

1 Partits guanyats 3

3 Partits empatats 4

3 Partits perduts 0

3 Gols a favor 12

11 Gols en contra 6

LA PRÈVIA

L’equip està bé, recuperat anímicament, i s’ha entrenat amb il·lusió i ganes per canviar la mala dinàmica que vivim
L’Atlètic Balears és temible, domina molts registres i té dels millors jugadors de la categoria en cada posició
Oriol Alsina
entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)