1a divisió FEF

El Costa Brava vol progressar en la reacció

1a divisió FEF. Després de l’empat a zero contra el Linense, els d’Oriol Alsina necessiten guanyar al camp del penúltim, el Betis B (16 h)

El Costa Brava sembla que ja ha passat el tram més complicat de calendari, que el va obligar a jugar consecutivament contra cinc dels sis primers classificats. En aquest Tourmalet només ha sumat un punt dels quinze possibles, però el que van començar sent molt males sensacions s’ha convertit en una millora en els dos últims partits, culminada amb l’empat a zero contra el Linense. Per això, avui que el Costa Brava visita el penúltim classificat, el Betis B, sembla el moment ideal per aconseguir una victòria que doni aire a l’equip i que li torni la confiança que semblava tenir en les primeres jornades. “Hem fet un pas endavant però ens queda molt, sobretot en el moment de l’última passada. Estem obsessionats a millorar aquest aspecte però ho hem de fer sense perdre la seguretat defensiva de l’últim partit”, comenta el tècnic, Oriol Alsina.

Serà un duel entre dos equips en descens, que necessiten els punts, però el tècnic d’Arenys no es vol mirar la classificació. “És un equip de la nostra lliga perquè ho diu la classificació, però en aquesta lliga tots els equips són de màxim nivell. Que vagin necessitats de punts és igual, nosaltres també”, comenta Alsina, que té clar que hauran d’estar al seu millor nivell. “Tenen jugadors molt bons, que poden acabar a primera perfectament. Hem d’estar seriosos i intentar que no surtin jugant des de darrere, però vigilant perquè tenen qualitat i verticalitat per fer-nos molt mal per dins.”

1 Partits guanyats 1

2 Partits empatats 4

6 Partits perduts 4

4 Gols a favor 4

12 Gols en contra 13

LA PRÈVIA

Que necessitin els punts és igual. En aquesta lliga tots són grans equips. És un rival de la nostra lliga perquè ho diu la classificació
Hem d’intentar que no surtin jugant des de darrere però ens hem de protegir en defensa
Oriol Alsina
entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)