1a divisió

Vinicius lidera el Madrid al Martínez Valero (1-2)

1a divisió. Dos gols del brasiler donen els tres punts a l’equip d’Ancelotti contra un Elx que ha hagut de jugar l’última mitja hora de partit amb un home menys per l’expulsió de Raul Guti

El Real Madrid viu al ritme de Vinicius. El brasiler és feliç amb Ancelotti. El tècnic italià li ha donat la confiança i la continuïtat que no li donava Zidane i Vinicius és un altre. Un jugador absolutament diferent al d’altres temporades. El gol no s’aprèn. És una cosa innata. Neixes amb gol o no. Però Vinicius trenca la norma. Les veia quadrades la temporada passada i ara transforma en or tot el que toca. Dos gols seus han donat els tres punts al Madrid en la seva visita al Martínez Valero.

El primer gol de Vincius ha arribat al minut 22: pèrdua de pilota de Mojica en la sortida, recupera el Madrid, Mariano toca d’esperó –titular en la lliga després de cinc mesos– i habilita Vinicius i aquest supera Kiko Casilla amb un xut creuat. El brasiler ha repetit en el minut 73 quan l’Elx ja jugava amb un home menys per l’expulsió per doble groga de Raul Guti (63’). L’Elx ha hagut de jugar amb inferioritat l’última mitja hora de joc, però mai li ha donat l’esquena al partit.

El segon gol de Vinicius ha arribat després d’una passada filtrada de Modric. Al brasiler li ha marxat llarg el control, però hoh a corregit amb la seva punta de velocitat que li ha permès anticipar-se a Casilla i picar-li la pilota per sobre.

Amb el 0-2 el partit semblava mort i Fran Escribá, de fet, ha fet canvis pensats en clau de donar descans a alguns dels seus titulars, però l’Elx ha tornat a entrar en el partit amb un gol del català Pere Milla, després d’una pèrdua de Casemiro (85’).

El Madrid ha acabat demanant l’hora, però suma tres punts importants. Rodrygo, amb problemes a la zona dels isquiotibials, ha hagut de ser substituït abans d’hora i caldrà veure si està en condicions per jugar el pròxim partit de Champions.