1a divisió

El Madrid s’escapa

1a divisió. La lesió de Benzema és la mala notícia per a un equip que combina la victòria al Reale Arena amb l’ensopegada de l’Atlético

Real Sociedad 0 Real Madrid 2

REAL SOCIEDAD:Remiro; Gorosabel (Zaldua, 68’), Zubeldia, Le Normand, Diego Rico (Aihen Muñoz, 86’); Zubimendi, Guevara (Turrientes, 61’); Januzaj (Portu, 68’), Oyarzabal, Sorloth (Barrenetxea, 61’) i Isak.REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Casesmiro (Camavinga, 64’), Modric, Kroos (Fede Valverde, 81’); Rodrygo (Marco Asensio, 81’), Vinicius i Benzema (Jovic, 17’).GOLS:0-1 (47’) Vinicius. 0-2 (56’) Jovic.ÀRBITRE:Gil Manzano (extremeny).T.G.:Zubeldia i Januzaj, de la Real.

Tenia una cita exigent, el Madrid, però en va sortir reforçat. L’equip de Carlo Ancelotti va resoldre amb una victòria solvent la visita al Reale Arena i va completar una jornada rodona per agafar encara més distància respecte als perseguidors. Amb l’ensopegada de l’Atlético, els blancs tanquen la jornada amb vuit punts més que el Sevilla, nou més que el Betis, deu més que l’Atlético i la Real i 16 més que el Barça. L’únic maldecap dels blancs va ser la lesió de Karim Benzema, que va haver de demanar el canvi molt aviat per problemes musculars (16’) i es perdrà molt probablement els pròxims duels, contra l’Inter i l’Atlético.

Penal perdonat

El problema de Benzema va marcar una primera part amb intensitat i arribades a les dues porteries però sense gols. La Real va sortir amb un onze ofensiu, amb Januzaj, Oyarzabal, Sorloth i Isak. El suec va veure com Militão li treia la primera rematada (11’). No va tardar a arribar la primera jugada polèmica, en unes mans de Casemiro dins l’àrea que haurien d’haver estat penal però que ni Gil Manzano ni l’àrbitre del VAR han castigat (14’). Va tornar a tenir sort amb l’arbitratge el migcampista brasiler, que estava amenaçat de suspensió però se’n va sortir sense cap groga.

El Madrid va trobar espais per córrer, sobretot Vinícius. Amb Benzema desactivat de seguida –substituït per Jovic–, Vinicius va acaparar el protagonisme dels blancs i, en una de les seves curses, va fer un xut que Remiro va aturar (20’). A l’altre costat, ho va provar Januzaj (21’). La Real va inquietar Courtois en una bona combinació amb centrada d’Oyarzabal, que va fer un xut al lateral de la xarxa.

Vinícius va aplanar el camí per al Madrid poc després del descans. El brasiler, en una bona connexió amb Jovic, va batre Remiro (47’). El 0-1 obria el millor escenari per als d’Ancelotti. I encara més amb el 0-2, en un córner. Jovic, molt viu, va caçar la primera rematada de Casemiro i va marcar el seu tercer gol com a futbolista del Madrid (56’). El conjunt d’Imanol Alguacil va quedar atuït i ja no va poder discutir la vuitena victòria seguida del Madrid. L’última mitja hora, de fet, va ser força plana, amb els locals provant-ho amb impotència i els visitants força tranquils. Vinícius hauria pogut fer el 0-3 en una sortida ràpida, però Remiro el va evitar (87’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)