Champions

El segon sorteig aparella el Madrid amb el PSG

El Madrid, que s’havia d’enfrontar al Benfica si la UEFA no hagués repetit el sorteig dels vuitens de final de la Champions, ha quedat aparellat amb el PSG, amb Leo Messi, Mbappe i companyia. Abans del segon sorteig, el club blanc s’ha indignat perquè entén que la seva eliminatòria no s’havia de repetir perquè no l’afectava l’error. S’haurà de veure si el Madrid fa alguna reclamació.

L’Atlético, que segons el primer sorteig quedava aparellat amb el Bayern, es jugarà l’accés als quarts de final contra el Manchester United. El Vila-real s’enfrontarà a la Juventus. El Manchester City de Pep Guardiola s’enfrontarà a l’Sporting Club de Portugal.

El sorteig ja s’havia fet al migdia, però la UEFA l’ha repetit. “Després d’un problema tècnic amb el programari d’un proveïdor de serveis extern que indica als oficials quins equips poden jugar entre ells, s’ha produït un error material en el sorteig dels vuitens de final de la UEFA Champions League”, ha argumentat la UEFA.

Les eliminatòries no es disputen fins el mes de febrer de l’any que ve: el partits d’anada es jugaran els dies 15, 16, 22 i 23 de febrer i els de tornada els dies 9, 10, 15, 16 de març.

Aquesta campanya però hi haurà una novetat en aquest sentit; la norma del valor dels gols a camp contrari ha estat eliminada i les eliminatòries empatades després de 180 minuts aniran a la pròrroga independentment dels gols marcats per cada equip a casa i fora. I si els equips no desempaten després dels 30 minuts extra, se n’anirà a la tanda de penals.

Salzburg - Bayern
Sporting - Manchester City
Benfica - Ajax
Chelsea - Lilla
Atlético - Manchester United
Vila-real - Juventus
Inter - Liverpool
PSG - Real Madrid *Els locals juguen l’anada a casa i la tornada a domicili.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)