Més futbol

Xevtxenko demana unitat a Ucraïna

Zíntxenko, jugador del Manchester City, desitja “la més dolorosa de les morts” a Putin i Instagram li esborra el missatge

L’atac militar de Rússia a Ucraïna ha provocat que nombroses personalitats ucraïneses es posicionin clarament a favor del seu país, demanant que es defensin els seus drets per la via que sigui. Un d’ells ha estat l’exfutbolista ucraïnès més gran de tots els temps, i ara entrenador, Andrei Xevtxenko, que ha demanat unitat al seu país en les xarxes socials: “A casa! Sempre he estat orgullós del meu poble i del meu país! Hem passat per molts moments difícils i durant els últims 30 anys ens hem format com a nació! Una nació de ciutadans sincers, treballadors i amants de la llibertat! Aquest és el nostre actiu més important! Avui és un moment difícil per a tots nosaltres. Però ens hem d’unir! En la unitat guanyarem! Glòria a Ucraïna!”.

Qui també s’ha posicionat ha estat el jugador del Manchester City Oleksandr Zíntxenko: “Tot el món civilitzat està preocupat per la situació del meu país. No puc allunyar-me i intentar transmetre la meva opinió. A la foto [de la publicació a Instagram], el meu país. El país on vaig néixer i em vaig criar. Un país del qual defenso els colors en l’àmbit esportiu internacional. Un país que intentem glorificar i desenvolupar. Un país les fronteres del qual han de romandre inviolables. El meu país pertany als ucraïnesos i mai ningú se’n podrà apropiar. No ens rendirem! Glòria a Ucraïna”. Poc després ha anat més enllà, i és que en una història d’Instagram ha penjat una fotografia de Putin en què li desitjava “la més dolorosa de les morts”. Poc després aquesta imatge ha estat retirada i el jugador ha comunicat que ha estat el propi Instagram qui ha eliminat la història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)