Mundial

La FIFA exclourà Rússia del mundial de Qatar després de la recomanació del COI

El conjunt rus ha de disputar la repesca contra Polònia

La FIFA anunciarà l’exclusió de Rússia del Mundial de Qatar 2022 després de la recomanació que ha fet avui el Comitè Olímpic Internacional a les federacions i als organitzadors de competicions esportives perquè: “no convidin ni permetin la participació d’esportistes o dirigents russos o bielorussos” a cap d’elles. Segons ha pogut confirmar EFE la mesura serà adoptada per la Federació Internacional de Futbol seguin la recomanació del COI i ho pretèn anunciar en les properes hores. El COI ho ha plantejat perquè pretén “protegir la integritat de les competicions esportives mundials i la seguretat de tots els participants”.

Rússia encara no està classificada pel mundial de Qatar i ha de jugar la primera eliminatòria contra Polònia, que ja va anunciar que no pensava jugar contra el russos encara que fos a camp neutral. Si guanyessin la primera eliminatòria en la segona els russos s’haurien d’enfrontar al guanyador del Suècia-República Txeca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)