Mundial

Li apareixen els fantasmes

Mundial 2022. Itàlia perd en el minut 92 contra Macedònia del Nord i, com ja li va passar fa quatre anys, torna a quedar fora d’una cita mundialista en la repesca

Se li van aparèixer els fantasmes de fa quatre anys, a Itàlia; no els va poder plantar cara i, una vegada més, l’azzurra queda fora del mundial. Absent a Rússia 2018, després de caure en la repesca, la quatre vegades campiona del món s’havia rentat la cara sota la batuta de Roberto Mancini, que va aixecar el combinat i va orientar-lo aquest estiu cap al títol de campió d’Europa, però ahir va tornar a fer un pas enrere. I és que en la primera de les dues estacions que té aquesta enverinada repesca europea, va relliscar contra Macedònia del Nord (0-1) i va acomiadar-se de Qatar.

Al Renzo Barbera de Palerm es va viure, doncs, un cruel desenllaç per als italians, que van dominar el matx, van viure prop de la porteria macedònia, però no van encertar davant d’un rival que va saber patir i esperar el seu moment. I aquest va arribar quan s’albirava la pròrroga, en el minut 92; Trajkovski va pescar en una acció de joc directe i des de fora de l’àrea va sorprendre Donnarumma amb un xut creuat.

Macedònia del Nord se les haurà per un lloc en la cita mundialista dimarts amb Portugal, que va superar Turquia (3-1). L’equip dirigit per Fernando Santos i capitanejat per Cristiano Ronaldo, que busca la cinquena participació en un mundial, va complicar-se la vida després del descans, després d’una bona primera part que va acabar guanyant amb gols d’Otavio (15’) i Diogo Jota (42’). Burak Yilmaz (65’), que havia escurçat la distància, va tenir l’empat a tocar en un penal que va malbaratar, i finalment Matheus Nunes (94’) va sentenciar.

Bale estira Gal·les

Inèdit amb el Madrid, Bale va liderar el triomf de Gal·les contra Àustria (2-1) amb dos golassos (25’ i 51’). Els gal·lesos s’enfrontaran al guanyador de l’Escòcia-Ucraïna, en un duel encara amb data per confirmar.

CAMÍ A
GAL·LES - Àustria
2-1
Escòcia - Ucraïna
ajornat
CAMÍ B
Rússia - POLÒNIA
Rússia, fora
SUÈCIA - R. Txeca
1-0
CAMÍ C
Itàlia - MACEDÒNIA DEL N.
0-1
PORTUGAL - Turquia
3-1
FINALS
Polònia- Suècia
dimarts 29/3, 20.45h
Portugal- Macedònia del N.
dimarts, 29/3, 20.45h
Gal·les - Escòcia/Ucraïna
data per confirmar

Japó i Aràbia Saudita, classificades

A Àsia, el Japó i l’Aràbia Saudita van segellar ahir el bitllet directe per al mundial. Ja són disset seleccions les classificades per a la cita mundialista: Qatar (amfitrió), Brasil, Alemanya, França, Espanya, Bèlgica, Argentina, Corea del Sud, Sèrbia, Dinamarca, Croàcia, Anglaterra, Suïssa, Països Baixos i Iran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)