Territorial

Juanjo Isern presenta 685 avals i alça la veu

Joan Soteras, l’actual president de la Federació Catalana de Futbol, ha presentat 840 avals per convertir-se en candidat. Una xifra molt per sobre dels 121 necessaris i que el situen com a favorit. Però no tindrà una cursa gens fàcil, i és que els precandidats Àlex Talavera (700) i Juanjo Isern el segueix de ben a prop. L’expresident de l’Europa i vicepresident de la FCF ha presentat 685 avals i no tindrà problemes per ser proclamat candidat oficialment segurament el dilluns, un cop s’hagin validat els avals necessaris. “Avui és un dia per estar orgullós d’un equip que ha demostrat molta il·lusió per un projecte de canvi. Són persones que han treballat molt i picat pedra per buscar avals i portem un grandíssim resultat tot i que la situació era molt difícil. Hi ha hagut pressions i guerra bruta que afecta a aquest procés democràtic i portar aquesta xifra és un èxit”, ha comentat Juanjo Isern des de la seu de la federació, agraint la feina del seu equip: “La sensació és d’agraïment per tota la feina que ha fet aquest equip. Són gent que no havia participat mai en un procés electoral i han sacrificat dies i nits. Aquest és el resultat. Estic il·lusionat d’arribar a aquest punt amb tant èxit”.

Després d’aconseguir aquesta xifra d’avals Juanjo Isern té clar el camí a seguir durant la campanya per preparar les eleccions del 22 de maig: “Hem de continuar explicant que venim per protegir els clubs de Catalunya. Que la nostra candidatura és en benefici del futbol. Som gent altruista que a través de la nostra gestió volem eliminar tantes càrregues econòmiques que tenen els clubs. Volem eliminar les guerres internes que hi ha en el futbol català i volem crear una institució nova i diferent, que sigui la clau esportiva del nostre país.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)