Europa League

L’Eintracht i el Rangers, a un pas de la glòria

Europa League. Els alemanys, botxins del Barça, i els escocesos es disputen el títol en la gran final d’aquesta nit (21 h) al Sánchez Pizjuán

Sevilla, concretament l’estadi Sánchez Pizjuán, serà l’escenari aquesta nit (21 h, Movistar LC) de la primera final europea de la temporada, la de l’Europa League. Els dos aspirants al títol són l’Eintracht i el Rangers, dos convidats inesperats. I és que el conjunt alemany ha arribat a la final després de superar dos dels grans aspirants al títol: el Barça, en els quarts de final, i el West Ham, en la semifinal; mentre que el conjunt escocès va derrotar el Leipzig, un altre dels favorits. Els dos, però, han arribat a la final per mèrits propis i ara no es volen quedar a les portes de la glòria. I és que tant els uns com els altres ja coneixen què és guanyar una competició europea, en concret una vegada, però ja fa molts anys. Concretament, l’Eintracht va tocar la glòria guanyant la copa de la UEFA, actual Europa League, la temporada 1979/80; mentre que el Rangers disposa del títol de la recopa d’Europa del curs 1971/72 i no vol tornar a viure la decepció de la temporada 2007/08, en què va perdre la final de la UEFA contra el Zenit.

La gran absència de la final serà la del colombià del Rangers Alfredo Morelos, el tercer màxim golejador de la història de la competició. Serà una baixa sensible per als de l’exblaugrana Giovanni van Bronckhorst, que busquen recuperar la glòria perduda els últims anys després de caure a la quarta divisió escocesa per problemes econòmics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)