1a divisió FEF

El Nàstic entra en ‘play-off’ i el Cornellà continua viu

El Nàstic ho té tot de cara per jugar el play-off d’ascens. El conjunt tarragoní ha fet valer un gol ben aviat de Pol Domingo (6’) i ha superat el Sevilla Atlético. Els d’Agné han aprofitat l’empat de l’Atlètic Balears i s’han situat en el sisè lloc, que hauran d’assegurar per ser a la fase d’ascens. En l’última jornada, visiten l’Alcoià, que ja no té res en joc.

El Sabadell, en canvi, ha perdut l’oportunitat d’assegurar la presència en el play-off, després d’encaixar una derrota al camp del Linares (2-0). Els arlequinats són quarts, amb un punt de marge, i tanquen la lliga regular a la Nova Creu Alta contra l’Algesires, que té dos punts menys i possibilitats encara d’accedir a la fase d’ascens.

Per baix, el Cornellà ha obtingut una victòria fonamental contra l’Alcoià (2-0), amb gols de Nana (68’) i Albert Dorca (75’). Amb 45 punts, marquen la zona de descens, però amb només un punt menys que el Sevilla Atlético i dos menys que el Linense. En l’última jornada, el Cornellà visita el Castelló.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)