3a divisió FEF

El Peralada comença la seva renovació per a la pròxima temporada

El Peralada comença la seva renovació per a la pròxima temporada. Després d’un any tranquil a la tercera FEF, el conjunt xampanyer ha fet oficial els seus primers moviments de mercat. El primer canvi que es va produir va ser la contractació de Miquel Àngel Muñoz com a nou tècnic de l’entitat. El club també té tancada la continuïtat del capità, Sergi Romero, el jugador actual amb més partits disputats amb la samarreta verd-i-blanca, 115. El primer fitxatge anunciat és el del central gironí de 25 anys Carles Gallardo, que arriba procedent del Castelldefels.

Els darrers tres moviments s’han fet oficials aquesta mateixa setmana. Per començar, l’arribada de Carles Puig, lateral dret de 24 anys que ja va jugar al Peralada abans de marxar al Banyoles, amb el qual ha disputat la darrera temporada. Després de la marxa del porter de 20 anys Aitor Mújica, l’últim moviment és el fitxatge d’Adrià Méndez, un migcampista de 20 anys que arriba procedent del filial del Girona, amb el qual ha disputat el play-off d’ascens a segona FEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)