3a divisió FEF

Marc Nierga, nou jugador del Peralada

El davanter garrotxí arriba de l’Alzira per ser un dels fixatges de pes del conjunt de Miquel Àngel Muñoz

Marc Nierga serà jugador del Peralada la temporada que ve. El davanter garrotxí , amb més de 250 partits a 2a divisió B i havent debutat a 2a divisió A amb l’Alcorcón (2015/16), serà un dels grans noms del conjunt xampanyer.

Nierga va patir una lesió als lligaments creuats del genoll a principis d’any, lesió que el va forçar a perdre’s la resta de la competició amb l’Alzira. Al final de temporada, mentre es recuperava de la lesió, ja va entrenar amb el Peralada a les ordres d’Hèctor Simón.

Amb aquest fixatge, el Peralada ja compte amb 7 noves incorporacions. A l’arribada de Nierga s’hi afegeixen Carles Gallardo (Catelldefels), Carles Puig (Banyoles) i Santi Varese (Cerdanyola) a la línia defensiva; Adrià Méndez (Girona B) i Dani Gómez (Figueres) al mig del camp; i el polivalent Pere Espunya (Figueres) -ara també amb Marc Nierga- al davant.

A tots ells, cal sumar-hi les renovacions dels que ja eren verd-i-blancs la temporada passada. Sota pals confien amb David Aroca; en defensa amb Sergi Romero i Lluís Micaló; al mig del camp amb Marc Gelmà i Biel Font; i al davant amb Marc Medina.

El Peralada però, ja no compta amb Aitor Mujica (Prat), Sergi Caballero (Sant Andreu), Eloi Zamorano (Vilassar de Mar), Josu Currais (Figueres) i Adrià Casanova (Manresa).

Així queda de moment la plantilla del Peralada per a la temporada vinent a 3a divisió FEF, amb 12 jugadors a l’espera de més arribades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)