Territorial

L’Olot i el Girona B jugaran la final del Torneig de l’Estany

Els olotins superen el Figueres (0-1) i el filial gironí el Banyoles (0-2) en la semifinal i demà lluitaran pel títol (21.30h)

La categoria s’ha imposat en les dues semifinals del 53è Torneig de l’Estany. En la primera, l’Olot ha guanyat per la mínima al Figueres, gràcies a un gol del central del filial olotí, Muhamadou. Els figuerencs, després del gol matiner, han reaccionat, però els hi ha costat desfer la línia defensiva d’un l’Olot farcit de joves jugadors del filial. A la represa, han estat els garrotxins que han estat més a prop del gol amb una dobla ocasió de Saidou i Forgàs a dins l’àrea. El Figueres ha vist com en el partit l’àrbitre li ha anul·lat dos gols per fora de joc de Pime i Pepu. Les dues categories que separen els dos equips no s’han notat en excés i s’ha pogut veure molt de nivell dins del camp.

En la segona semifinal el Girona B també ha fet valer la categoria, i el fet que ja porta més rodatge en aquesta pretemporada, contra el Banyoles. Tot i que en els primers minuts el conjunt del Pla de l’Estany ha mantingut a ratlla el filial gironí, ha acabat pagant el desgast just abans del descans, i és que en els últims cinc minuts de la primera part Almansa i Aznar, dos dels jugadors que han et la pretemporada amb el primer equip, han situat el 0-2 en el marcador amb dos xuts potents que han sorprès el porter local gairebé de manera consecutiva. En la segona part el ritme ha baixat i els locals no han tingut cap opció de reduir la diferència.

Demà l'Olot i el Girona B es disputaran el títol a les 21.30h al Miquel Coromina i Morató, en la repetició de la final territorial per l'ascens a 2a divisió FEF del curs passat. Abans, a les 19.30h, el Figueres i el Banyoles, amfitrió del torneig, jugaran pel tercer lloc (19.30h).