Champions

Ensopegades d’Inter i Bayern

No ha estat una bona jornada per als dos rivals més perillosos del Barça en la fase de grups de la Champions. Ni Inter ni Bayern han guanyat els seus partits.

L’Inter s’enfrontava al seu rival local, el Milan. San Siro ha acollit un espectacular derbi della Madonnina que s’ha acabat emportant el Milan. I això que el conjunt local ha començat perdent. Brozovic ha avançat l’Inter, però la reacció dels de Pioli ha estat immediata i Rafael Leão ha empatat poc després. El portuguès ha estat protagonista de la segona meitat amb una assistència a Giroud i un nou gol, el que significava el 3-1. Dzeko ha fet el 3-2 i, definitiu. L’Inter és cinquè amb nou punts

Per la seva banda, el Bayern ha empatat a camp de l’Union Berlin, que ha sumat els mateixos punts que els bavaresos en aquest inici de curs. En quinze minuts ha quedat resolt el duel. Becker ha avançat els locals al 12’ i, tres minuts després, Kimmich ha situat la igualada. El Bayern és ara tercer a un punt de Friburg i Borussia de Dortmund.

En canvi, el Viktoria Plzen, primer rival del Barça el pròxim dimecres (21h), ha vençut per la mínima a camp de l’Slovan Liberec i és líder de la lliga txeca.