2a divisió FEF

Que la festa no decaigui

2a divisió FEF. L’Olot rep la visita del Terol en l’estrena com a local en el campionat de lliga, un partit especial en plenes Festes del Tura a la ciutat

L’Olot vol rescabalar-se de la derrota que va encaixar en la jornada inaugural de la lliga a la ciutat esportiva Dani Jarque contra l’Espanyol (1-0), i no hi ha millor lloc per fer-ho que a casa, envoltat dels seus i amb la força que això comporta. A més, el matx serà l’estrena dels de Manix Mandiola com a locals, en un ambient festiu i d’alegria en plenes Festes del Tura a la ciutat. Els de la Garrotxa reben el Terol, un dels únics cinc equips que van aconseguir la victòria per la mínima (1-0 o 0-1) en la primera jornada i que, per tant, comparteix el lideratge amb quatre conjunts més del grup 3.

“Necessitem guanyar i és l’única cosa que tenim al cap. És un partit a casa i davant de la nostra afició, és especial per a l’entorn perquè són festes. Hem de començar a puntuar i a entrar en dinàmica positiva com més aviat millor”, comenta en la prèvia del partit l’entrenador d’Eibar Manix Mandiola.

El Terol arriba a Olot amb la calma i la moral que atorga haver guanyat el primer enfrontament contra el Lleida Esportiu amb una solitària diana de Dani Villa en el tram final (74’). “El Terol és un rival d’entitat que la temporada passada va jugar el play-off d’ascens i va ser líder durant moltes jornades. Conec el seu entrenador, l’he tingut com a jugador i és molt ambiciós. Voldran millorar en relació amb la temporada anterior i ja han guanyat el primer partit. Serà un rival molt complicat i haurem d’utilitzar tots els nostres recursos per guanyar”, avisa el tècnic basc sobre un conjunt aragonès que el curs passat va acabar en quarta posició després de sumar 52 punts.

Mandiola, de moment, es mostra tranquil gràcies a les prestacions que va oferir en l’estrena el seu equip tot i la derrota contra el filial de l’Espanyol, un rival catalogat com un dels principals candidats a estar a la part alta de la classificació. “Si volem ser competitius, hem de lluitar contra tots. Si tornem a fer un matx seriós com el de l’Espanyol B, tenim moltes possibilitats de tirar endavant el partit. Vull un equip intens i ambiciós, després ja depèn de l’encert que tinguin els artistes de dalt. Tenim aspectes a millorar però veig bé l’equip i cada vegada més segur de si mateix”, explica amb un to clar i directe, com sempre, l’entrenador de l’Olot. I envia un missatge a l’afició de cara al proper partit i, també, per al llarg de tota la campanya: “Hem de fer coses perquè la gent s’enganxi. No vull demanar res a l’afició, només puc prometre que els jugadors estan il·lusionats i ho donaran tot. El suport de l’afició és molt important i a veure si fem un bon enfrontament per contagiar els uns als altres.”

Manix Mandiola tindrà les baixes del jove Manzano i el capità Blázquez, que ha vist frenada la seva tornada per nous problemes relacionats amb la greu lesió al tendó d’Aquil·les. En l’apartat positiu, el basc recuperarà per a la causa el central Aimar Moratalla i el carriler Sebas Coris, que ja han superat les lesions.

0 Partits guanyats 1

0 Partits empatats 0

1 Partits perduts 0

0 Gols a favor 1

1 Gols en contra 0

LA PRÈVIA DE MANIX MANDIOLA

El Terol serà un rival molt complicat i haurem d’utilitzar tots els recursos per guanyar. Si tornem a fer un partit seriós tindrem possibilitats

BON CURRÍCULUM

Necessitem guanyar i és l’única cosa que tenim al cap. És un partit a casa i especial per a tot l’entorn perquè són festes
El Terol va jugar el ‘play-off’ el curs passat i gairebé sempre va estar a la part noble
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)