Copa

El Levante Les Planes, a Tenerife sense poder jugar

Amb el conflicte entre les àrbitres i la lliga professional de futbol femení obert, encara sense acord, avui començava la primera eliminatòria de copa. La majoria d’equips eren de segona, amb àrbitres que no formen part de la protesta, però el Levante Les Planes, com a equip de primera, tenia designacions de la màxima categoria. El conjunt català tenia partit al camp del Real Unión de Tenerife i s’hi ha desplaçat, tot i que tenia assumit que probablement no podria jugar. Oficialment, ningú va comunicar al club que no havia de viatjar. Com ja va fer diumenge contra el Barça, el Levante Les Planes s’ha presentat al camp, a punt per jugar, però no ho ha pogut fer perquè les àrbitres designades no s’han presentat.

L’Espanyol, endavant

Sí que han jugat l’Espanyol, que ha accedit a la següent eliminatòria en guanyar el Pradejón (1-3), i -l’AEM Lleida, eliminat per l’Osasuna (1-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)