1a divisió FEF

Mitjana anglesa i imbatibilitat

El Barça Atlètic es manté invicte després d’empatar al camp de l’Amorebieta (0-0) en un partit igualat que s’ha pogut endur qualsevol dels dos equips

El Barça B empata al camp de l’Amorebieta (0-0) i es manté invicte després de les quatre primeres jornades de lliga. El filial blaugrana continua amb la “mitjana anglesa”, dues victòries a casa i dos empats a domicili en dos feus complicats com El Collao i Urritxe.

El partit ha acabat sense gols, però no ha estat per falta d’oportunitats. Se l’ha pogut endur qualsevol dels dos equips. La primera meitat ha estat clarament blaugrana, especialment en l’inici. L’equip de Rafa Márquez ha generat fins a tres ocasions clares en els tres primers minuts. Álvaro Núñez, Ilias i Roberto les han tingut, però entre el pal, la defensa i el porter Unai Marino han impedit que arribés el 0 a 1. Al 17 Chadi Riad ha finalitzat una jugada d’estratègia que Marino també ha salvat.

Domini blaugrana i ocasions, però el gol no ha arribat. Just abans del descans l’han tingut els locals. Una centrada de Dorrio l’ha rematat Eneko Jauregi pràcticament sense porter, però no ha estat capaç de dirgir-la a porteria.

El segon temps el signe del partit ha canviat. Ha estat l’Amorebieta qui ha generat més opcions. Al 62 ha aparegut Arnau Tenas per evitar el gol en un córner. I s’ha repetit al 85 amb una de les parades de la jornada del porter de Vic. El servei de cantonada l’ha pentinat Etxeita i l’ha finalitzat des de l’interior de la petita Yriarte, però ha aparegut la mà de Tenas per evitar l’1 a 0.

Just abans del final ha estat Marino qui ha evitat el gol blaugrana amb una aturada brillant a un xut d’Ilias des de la frontal. La mà del porter i el travesser han evitat que el Barça sumés tres punts al descompte. Els de Márquez rebran al Múrcia la setmana vinent al Cruyff.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)