1a divisió FEF

El Barça Atlètic supera el Múrcia (2-0) en el debut de Pablo Torre amb el filial

El Barça Atlètic continua sense conèixer la derrota en aquest inici de lliga. Aquesta tarda, en el duel corresponent a la cinquena jornada, s’han imposat al Múrcia per 2 a 0 a l’estadi Johan Cruyff gràcies als gols de Roberto i Álvaro Sanz. El gran al·licient d’aquest partit ha estat el debut de Pablo Torre amb el filial blaugrana. El jove futbolista de 19 anys ha fet un partit molt complet, mostrant-se molt segur i encertat en totes les accions i sent protagonista amb la pilota. De fet, ha estat clau en el primer gol del matx, amb una gran passada a Juanda, que ha estat l’autor de l’assistència. A més, amb l’absència d’Arnau Tenas, concentrat amb la selecció espanyola sub-21, també ha debutat el porter Nil Ruiz.

Immillorable inici del Barça, que abans d’arribar al minut de joc ja s’ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Roberto Fernández des de dins l’àrea després d’una bona combinació entre Pablo Torre i Àlex Valle. L’assistència del gol ha estat de Juanda, després d’una passada filtrada de Pablo Torre. Amb aquesta diana, el matx s’ha igualat amb estones de domini per ambdós conjunts. En el minut 8, ha arribat la primera arribada perillosa del Múrcia amb un xut de Dani Vega que ha marxat desviat. Els blaugranes, fins el 21’ no han tornat a amenaçar la porteria rival, quan Luismi Cruz, en una jugada assajada de córner, ha engaltat un xut des de la frontal que ha fregat en un defensa i ha estat a punt de sorprendre el porter. Amb el pas dels minuts, el Barça s’ha anat fent amb el control del partit, amb possessions més llargues a camp rival i arribant amb més perill. A la mitja hora de joc, oportunitat claríssima dels locals, amb un xut al travesser de Juanda després d’una molt bona assistència d’Álvaro Sanz. En el 39’, Àlex Valle ha estat providencial per evitar una rematada perillosa del Múrcia.

A la represa, el Barça ha sortit amb la mateixa intensitat. El primer a provar-ho ha estat Pablo Torre amb un xut amb rosca des del balcó de l’àrea que ha sortit fregant el pal. En el minut 7, els visitants han tingut l’empat amb una potent rematada de Dani Vega, que ha resolt amb una gran intervenció Nil Ruiz. Del possible empat, s’ha passat al 2 a 0. El porter visitant, Serna, ha regalat el gol a Álvaro Sanz, després que aquest interceptés la passada del porter gràcies a una bona pressió. Amb aquest avantatge en el marcador, el conjunt dirigit per Mario Simón ha fet un pas enrere. Tot i això, els blaugrana han concedit alguna ocasió i els visitants han estat a prop d’escurçar les distàncies. Al final, victòria pels de Rafa Márquez, que continuen invictes després de cinc jornades disputades.