1a divisió FEF

El Sabadell es fa fort a la Nova Creu Alta

Un gol d’Álex Gualda dóna tres punts d’or al Sabadell davant el Calahorra (1-0) i els arlequinats ja sumen 7 punts en les cinc primeres jornades

Un gol d’Álex Gualda dona la victòria al Sabadell davant el Calahorra (1-0). El conjunt arlequinat s’ha imposat als bascs en un duel igualat, molt obert i amb ocasions pels dos equips. Els de Gabri s’han avançat a l’inici de la segona part i s’han fet forts defensivament per mantenir la porteria a zero i sumar la segona victòria consecutiva a casa, les dues amb el mateix marcador.

Els primers minuts han estat un reflex fidel de què seria el partit, 90 grans minuts de futbol per part dels dos equips. El Sabadell a partir de la pilota, teixint un joc associatiu, amb protagonisme per Gualda i Altimira i amb els laterals arribant constantment a àrea contrària. El Calahorra a partir de les transicions ràpides, amb un futbol vertical i elèctric. Els dos han tingut ocasions importants i molt clares per obrir la llauna, però cap dels dos ha estat capaç de convertir i l’empat s’ha mantingut fins al descans.

I el gol ha arribat a l’inici del segon temps. Als cinc minuts de la represa, Gurdiel ha provat un xut llunyà que se li ha complicat al porter Miguel després de botar-li just davant. El rebuig no ha estat bo, la pilota ha quedat morta a la frontal de la petita i Álex Gualda ha arribat per posar-la al fons de la xarxa. El Sabadell s’avançava, però el partit ha estat molt llarg pels arlequinats. Tot i ser capaços de controlar el partit a partir de la possessió durant uns minuts, el Calahorra ha pressionat i molt en la darrera mitja hora.

Els de Gabri han hagut de fer-se forts en la defensa d’àrea i, com contra el Cornellà fa dues setmanes, han tornat a demostrar que també són capaços de saber patir per defensar un resultat favorable. Molina i Morgado s’han fet enormes davant de l’exarlequinat Tony Gabarre, que ha estat incansable buscant el gol i ha quallat un gran partit. Els visitants han tingut opcions per empatar, especialment a partir de dos remats de cap força perillosos. Però més clares les ha tingut el Sabadell per sentenciar a la contra, sobretot en botes d’un Juan Delgado que avui no ha estat eficaç de cara a porteria.

Al minut 88 ha vist la segona groga Àlex Sala, però els sabadellencs han mantingut la fermesa defensiva per deixar la porteria a zero i sumar tres punts d’or en un duel igualat i obert, amb dos estils diferents i plans de partit ben executats. Els de Gabri sumen la segona victòria de la temporada i es col·loquen a mitja taula amb 7 punts després de cinc jornades. La setmana que ve, visitaran Las Gaunas per enfrontar-se a la UD Logroñés.