1a divisió FEF

El Cornellà suma un punt valuós davant el Castelló

Els verds han aconseguit mantenir l’empat (0-0) gràcies al porter Lucas Anacker, que ha aturat un penal a Romera a pocs minuts pel final

El Cornellà empata a zero a l’RCDE Stadium davant un dels grans de la categoria, el Castelló. El partit ha estat molt igualat, tot i que els visitants han estat un punt per sobre a l’hora de proposar i han gaudit de l’ocasió més clara del duel, un penal que ha aturat Lucas Anacker a Dani Romera a pocs minuts pel final.

El primer temps ha tingut ben poc a les àrees. El Cornellà ha començat intentant tenir la pilota i no regalar la possessió als visitants, però els orelluts s’han acabat fent clarament amb el control de l’esfèrica. Tot i això, el Cornellà no ha patit en excés durant els primers quaranta-cinc minuts. Un parell de pilotes a l’esquena de la defensa entre central i lateral han estat el més perillós, però Anacker no ha hagut d’intervenir a la primera meitat. Tampoc Alfonso Pastor, el Cornellà gairebé ni s’ha apropat a zones d’atac.

El segon temps ha estat diferent. No amb continuïtat, però sí amb arribades aïllades que han estat molt perilloses. La primera, pel Cornellà. Al 54, Nahuel ha posat a córrer a Baldrich, però la seva definició ha trobat el pal i no el fons de la porteria. El mateix Baldrich ho ha provat uns minuts després des de la frontal, però Pastor ha enviat a córner.

També pels costats arribava el Castelló. Una centrada de Manu Sánchez l’ha enviat per sobre la porteria Dani Romera, i al 75 ha arribat la jugada clau del partit. Altra vegada Romera ha rebut dins l’àrea i el seu xut s’ha topat amb la mà clara d’Andreu Hernández. Penal a un quart d’hora del final. El mateix davanter del Castelló s’ha encarregat de llençar-lo, però Lucas Anacker li ha llegit perfectament i ha tret una gran mà per evitar un gol que podria haver estat definitiu.

Els verds han aconseguit mantenir la porteria a zero i treure un bon empat. Dues jornades consecutives a casa i sumant quatre punts dels sis possibles alliberen als de Gonzalo Riutort, que havien perdut les tres primeres jornades. La setmana vinent el Cornellà visitarà un altre dels favorits per quedar a la zona alta, l’Intercity alacantí.