Champions

Sense sorpreses

Real Madrid 5 Celtic 1

REAL MADRID:Courtois; Carvajal (Lucas Vázquez, 64’), Militão (Vallejo, 72’), Alaba (Nacho, 66’), Mendy; Kroos, Modric (Ceballos, 66’), Fede Valverde; Marco Asensio, Rodrygo i Vinícius (Benzema, 64’).CELTIC:Hart; Taylor, Starfelt, Jenz, Juranovic; O’Riley, Mooy (Turnbull, 64’), Hatate (Abildgaard, 82’); Abada (Jota, 64’), Furuhashi (Giakoumakis, 63’) i Maeda (Haksabanovic, 64’).GOLS:1-0 (6’) Modric (p.). 2-0 (21’) Rodrygo (p.). 3-0 (51’) Asensio. 4-0 (61’) Vinícius. 5-0 (71’) Valverde. 5-1 (84’) Jota.ÀRBITRA:Stéphanie Frappart (francesa).T.G:als visitants O’Riley i Furuhashi.

El grup (F) era una bicoca i el Madrid se’n va aprofitar. El conjunt dirigit per Ancelotti, doncs, va fer la feina i ahir va segellar el primer lloc del grup, que li permetrà ser cap de sèrie en el sorteig dels vuitens de final. L’acompanyarà com a segon el Leipzig, que també va guanyar còmodament (0-4) el Xakhtar, que jugarà l’Europa League. Poca història va tenir el matx al Bernabéu, marcat pels penals. Tres, n’hi va haver en la primera part: els dos primers, favorables a l’equip blanc, els van transformar Modric (6’) i Rodrygo (21’), i el tercer, per als escocesos, el va fallar Juranovic. Després del descans, el Madrid va jugar a plaer i Marco Asensio (51’), Vinícius (61’) i Valverde (71’) van completar la mà de gols. Jota, al final (84’), va maquillar el resultat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)