Champions

Els ossos, per al Madrid i el Bayern

Champions League. El Liverpool es veurà les cares de nou amb el conjunt blanc, mentre que el PSG se les haurà amb l’equip bavarès

El Liverpool i el París Saint-Germain eren els ossos en el sorteig de vuitens de la Champions League. Els dos equips, candidats al títol abans de començar la competició, van acabar la fase de grups en segona posició, cosa que els va situar en el bombo 2 i els va convertir en un perill per als caps de sèrie. Ningú els volia i l’atzar del sorteig dut a terme ahir a Nyon va emparellar amb el Real Madrid els anglesos i amb el Bayern els francesos: dues eliminatòries espectaculars.

De fet, són dues finals anticipades, però de veritat. El Liverpool-Real Madrid va ser la final l’any passat, però també la del 2018, amb victòria en els dos casos per al conjunt blanc (0-1 i 1-3), que, entremig, en l’edició del 2021, també es va trobar amb els homes de Jürgen Klopp, als quals va eliminar en els quarts de final. Aquest curs, el Liverpool no viu un bon moment –és vuitè en la lliga, a 15 punts del líder, l’Arsenal–, però continua sent un equip potentíssim al qual podria anar bé l’aturada pel mundial. No serà fins a mitjan febrer (dia per determinar) que els dos equips es veuran les cares: primer, a Anfield, i, després, ja al març, al Santiago Bernabéu. I també el PSG- Bayern va ser una final de la Champions darrerament, la del 2020. En aquella ocasió, van vèncer els bavaresos (0-1).

Leipzig-Manchester City
Bruges-Benfica
Liverpool-Real Madrid
Milan-Tottenham
E. Frankfurt-Nàpols
Dortmund-Chelsea
Inter-Porto
PSG-Bayern
* Les anades es disputaran el 14, el 15, el 21 i el 22 de febrer i les tornades, els dies 7, 8, 14 i 15 de març.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)