Copa

Un oasi per gaudir-ne

Copa. L’Olot rep la visita d’un exprimera com el Llevant, favorit a l’ascens aquest curs a 2a A, en el que serà l’inici de l’etapa de Risueño a la banqueta

L’Olot rep al municipal la visita del Llevant en la primera eliminatòria de la copa (17 h, Esport3). El conjunt de la Garrotxa no vol desaprofitar el premi que va aconseguir el curs passat, tot i que la nefasta posició en el grup tercer de segona FEF fa que la prioritat ara mateix sigui una altra. El matx ha de servir als olotins per començar amb el millor peu possible l’etapa de Jonathan Risueño, a la banqueta després d’agafar les regnes de l’equip fa escassos dies en substitució de Manix Mandiola. I també, per oblidar ni que sigui durant 90 o 120 minuts, la situació preocupant en el campionat de lliga –l’Olot és penúltim amb vuit punts, a dos del play-out i a quatre de la permanència total.

Els garrotxins tindran al davant el més semblant a un equip de primera divisió. El Llevant va descendir de la màxima categoria el curs passat després de competir en l’elit en onze de les últimes dotze temporades, un fet que li ha permès solidificar-se com a club, créixer institucionalment i pel que fa a infraestructures i, actualment a segona A, ser el màxim favorit per obtenir l’ascens directe. Els valencians, però, no han tingut l’inici de lliga desitjat i van destituir Nafti en la novena jornada per contractar dos partits després Javi Calleja, ex del Vila-real i l’Alavés, que sí ha trobat la tecla per fer carburar l’equip –tres victòries i un empat amb ell al capdavant–: “No tinc por al partit i vull que l’equip surti amb convenciment. No he preparat el matx especulant o provant coses pel fet de ser el primer partit a la banqueta, sinó que transmetré als jugadors que es pot vèncer el Llevant”, comenta el flamant nou entrenador de l’Olot, Jonathan Risueño, que hi insistia: “Plantejarem el partit per guanyar i passar l’eliminatòria, ja que crec que ho podem fer.”

La valentia del d’Alboraig pot topar amb la realitat del seu equip, enfonsat anímicament i amb baixes de pes. Tot i recuperar Sebas Coris, el valencià no podrà comptar amb el capità Blázquez i tampoc amb el central Carles Mas i el migcampista Marc Castells, que es recuperen de lesions. Uri Ayala i Cerdà seran dubte fins a última hora, però, ja sense Manix Mandiola, els castigats Eloi Amagat i Xumetra podrien tornar a tenir pes dins de l’equip.

El Llevant arribarà a terres garrotxines amb una convocatòria plena de jugadors del primer equip –només Pubill, Carlos Giménez, Hugo Redón i Climent tenen dorsal del filial– i amb molta qualitat en cada una de les línies amb futbolistes experimentats com Rober Pier, Rubén Vezo, Campaña, Iborra, Rober Ibáñez, De Frutos, Soldado, etc. Amb un paper destacat, també tornarà a visitar el municipal l’extrem de Bàscara, Roger Brugué.

2 Partits guanyats 7

2 Partits empatats 5

6 Partits perduts 3

4 Gols a favor 17

10 Gols en contra 11

UN PARÈNTESI

El partit servirà per oblidar durant 90 o 120 minuts la pèssima situació que viu l’equip en la lliga –penúltim

LA PRÈVIA

No tinc por al partit i vull que l’equip surti amb convenciment. No he preparat el matx especulant o provant coses pel fet de ser el primer
Plantejarem el partit per guanyar i passar l’eliminatòria, ja que crec que ho podem fer
Jonathan Risueño
Entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)