Més futbol

Punt i fins al final

Seleccions. Avui és l’últim dia d’aturada internacional. No n’hi tornarà a haver cap més fins que s’acabi la temporada de clubs

L’aturada de seleccions que ha aturat la competició de clubs en les últimes dues setmanes acaba avui. D’aquesta manera, entre demà i dijous, els equips ja podran comptar amb els futbolistes que han cedit fins a final de curs, quan tindrà lloc l’última aturada, un cop finalitzada la competició de clubs. Pel que fa al Barça, veu avui com Ter Stegen (amistós entre Alemanya-Bèlgica a les 20.45 h), Kessie (classificació per a la copa d’Àfrica Comores-Costa d’Ivori a les 21 h) i Gavi i Balde (classificació per a l’Eurocopa Escòcia-Espanya a les 20.45 h) podrien tenir minuts abans de tornar. També Arnau Tenas (amistós França sub 21-Espanya sub 21 a les 18.30  h) té matx, juntament els del Girona Arnau Martínez i Riquelme. Igual que el blanc-i-vermell Bueno (amistós Uruguai-Corea del Sud a les 13 h).

Els periquitos Joselu i Montes

L’artiller de l’Espanyol, que va fer un doblet en 10 minuts dissabte passat en l’Espanya-Noruega (3-0), podria jugar en l’equip entrenat per Luis de la Fuente avui. Un altre periquito internacional, el mexicà Montes, va fer-ho ahir en el Mèxic-Jamaica (2-2), en què va disputar 90 minuts. El culer Julian Araujo va disputar 11 minuts.

90 minuts per a Lewy, 9 per a Kounde

Tots dos culers van jugar ahir i van guanyar; Lewy amb Polònia (1-0) contra Albània, en un partit en què va jugar 90 minuts, i el gol polonès va fer-lo Swiderski. Kounde amb França (0-1) contra Irlanda va jugar 9 minuts, ja que va entrar en el 81 rellevant Pavard, l’autor del gol dels bleus. Tots dos partits eren de fase de classificació per a l’Eurocopa 2024.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)