Nova i contundent victòria del Girona B (3-0)

De 3 en 3. El filial gironí encadena la seva segona victòria consecutiva i altre cop per 3 a 0. Victòria contundent i porteria a 0, avui, contra el Vilassar de Mar. Els gols avui de Minsu, Selvi i Calderó.

Després del partit al Nou Sardenya, sembla que el conjunt gironí ha agafat embranzida. Els de Quique Àlvarez només han necessitat 15 minuts per obrir la llauna. Minsu, el millor del partit de la setmana passada, ha tornat a ser l’encarregat de inaugurar el marcador, i ho ha fet aprofitant una gran jugada individual de Carles Garrido. Arribats a la mitja hora de partit, l’àrbitre ha xiulat un penal a favor dels locals per una falta de Baño, el porter visitant, sobre Carles Garrido. Ell mateix ha estat l’escollit per executar-lo i Baño li ha endevinat les intencions i l’ha aturat (33’). I el partit ha marxat al descans amb l’avantatge mínima pels gironins al marcador.

A la represa, els blanc-i-vermells han tornat a necessitar molts pocs minuts per ampliar distàncies de còrner. Minsu ha jugat en curt amb Enric García, que li ha fet la paret i Minsu li ha deixat perfecte perquè Selvi l’enviés al fons de la xarxa (51’). Raul ha tingut una ocasió claríssima per fer el tercer, però l’ha estavellat contra el travesser. Els gironins tenien el control del partit i tenien set de més, per això, ha acabat arribant el tercer, aquest cop, de Calderó. Papa l’ha centrat per terra i des de dins l’àrea petita Calderó l’ha enviat al fons de la xarxa (80’).