3a divisió FEF

L’Escala empata al camp del Badalona i continua invicte (0-0)

L’Escala ha esgarrapat un bon empat de la seva visita al camp del Badalona, un dels candidats a fer play-off i pujar de categoria que, precisament avui, estrenava entrenador, tot just en la quarta jornada. Els de Raúl Paje continuen invictes i sumen vuit punts dels primers dotze que s’han posat en joc.

El partit ha començat força elèctric amb l’Escala atacant i fent lluir el porter local Juanvi. Els escapulats han despertat i han pogut generar ocasions a l’àrea escalenca amb ocasions de Larrosa i Estellés. El primer acte ha acabat amb una doble ocasió del Badalona a través d’Álex Rico i Mario.

En la segona part s’ha mantingut la mateixa tònica amb els dos equips buscant trepitjar camp contrari i tenir així ocasions per endur-se els tres punts. Després d’un parell d’arribades de l’Escala, el local Fassani també ha portat perill però finalment el resultat inicial no s’ha mogut i els dos equips s’han repartit un punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)