Més futbol

Pepe Bordalás

Entrenador de l'Elx

«No hem escollit bé els últims metres»

L'Elx no carbura com voldrien els seus dirigents i aficionats, que van fer sentir la disconformitat amb el joc i els resultats (quatre partits sense guanyar). «És normal que l'afició s'enfadi, perquè ens vol veure guanyar, i no podem amagar que ens costa tirar els partits endavant», va exposar Pepe Bordalás. Segons el tècnic, més que problemes amb el joc, el seu equip va trobar a faltar bones decisions al davant: «Més que crear futbol ofensiu, el que ens està costant és finalitzar jugades. No hem escollit bé els últims metres». En aquest sentit, l'exentrenador de l'Alcoià va parlar del treball dels gironins: «No hem de menysprear el treball defensiu del Girona».

L'Elx només ha marcat nou gols en la lliga. «Tenim aquest dèficit, però tinc confiança en l'equip i no dubto que ens recuperarem i que arribaran els gols. No és normal que n'haguem marcat tant pocs». Bordalás va admetre que estava «més preocupat per la falta de gols que per estar un mes sense guanyar».

El president de l'Elx, José Sepulcre, també va haver d'acceptar els xiulets de la graderia: «És lògic, no ha estat un partit bonic». Sepulcre, malgrat la decepció, va voler mostrar tranquil·litat: «Tots volem guanyar, però no és fàcil. No hem d'estar preocupats. Cap rival no ha estat superior a nosaltres».

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)