Més futbol

Luis César

Entrenador del Nàstic

Luis César: «No hem fet un bon partit i ho hem vist tots però hem tingut cinc ocasions de gol»

«Contra equips que contraresten i que no proposen joc, ens costa molt»

Luis César va reconèixer que el Nàstic no havia tingut un bon dia en el partit d'ahir contra l'Osca, però tot i això va assegurar que l'equip va mostrar prou arguments per merèixer la victòria: «No hem fet un bon partit i ho hem vist tots, però tot i així hem tingut cinc ocasions de cara a gol i si n'haguéssim transformat una parlaríem d'una altra cosa». Les raons que va donar el tècnic grana per explicar el mal joc del seu equip les va buscar en el plantejament del conjunt rival: «Ha estat un partit tancat, travat i contra un equip que ha contrarestat i que no ha proposat joc, ficant-se al seu camp... i contra aquest tipus d'equips ens costa molt.»

Durant la setmana, l'entrenador gallec va deixar clara la importància d'obtenir els tres punts contra el conjunt aragonès i ahir va lamentar haver-ne obtingut només un: «Se'ns han escapat dos punts més, però no són definitius per a res i el que hem de mirar, quan hagin passat 24 hores, és que hem obtingut 5 dels últims 9 punts en joc». Luis César almenys, va valorar la solidesa defensiva de l'equip: «No fem gol, però tampoc no n'encaixem, ja és el tercer partit consecutiu en què mantenim la porteria a zero i estem entre els 4 o 5 equips que menys gols reben de la categoria».

Pel que fa a la reacció de l'afició, que en acabar el partit va acomiadar l'equip amb xiulets, Luis César ho va trobar justificat: «Ha estat un partit lleig per a l'espectador i com que ens vam quedar amb un home més els últims 15 minuts, s'entén que ha de ser més senzill guanyar i per això la gent s'enfada.»


causes del mal joc

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)