L'Estartit, golejat a casa pel València (0-5)

L'Estartit, golejat a casa contra el València, veu frenada la seva bona ratxa de resultats

En el dia de la tornada de Maribel i Steffi, l'equip de Gil va veure's superat clarament

ENTRENADOR DE L'ESTARTIT
«Ha estat un d'aquells partits en què no surt res»
«Potser el fet de recuperar jugadores importants ha fet que l'equip perdés concentració»
«Ja fa dies que no ens mirem la classificació de la primera fase»

Després de tres partits sense conèixer la derrota, l'Estartit rebia el València amb la confiança necessària per mirar de donar continuïtat a la bona progressió. Precisament, en el dia en què l'equip recuperava Maribel i Steffi, pocs esperaven que l'equip de Rafa Gil tornés a rebre una dura golejada com la que va encaixar fa cinc setmanes, també a casa, contra l'Espanyol (0-5).

Des de l'inici, però, es va veure un València molt més actiu i incisiu que l'equip local. Així, ben aviat, en el minut 8, una jugada personal de Naiara permetia a les visitants avançar-se en el marcador. Sense intents de reacció a la banda empordanesa, les valencianes van posar més distància en el resultat (19'). Va ser Piti, que, amb una volea des de fora de l'àrea, batia Ester i marcava un gol que feia molt mal a l'Estartit. A partir del minut 25 l'equip de Rafa Gil va mirar de reaccionar, però ni Maribel, en dues ocasions, ni Meri van ser capaces de donar emoció al matx.

En la segona part, un València que es trobava còmode aturant els intents de les locals va tenir-ne prou amb dos contraatacs rematats per Mateos (56' i 64') i amb una rematada de cap d'Ivana, lliure de marca, després d'un córner (69'), per arrodonir una golejada inesperada que convida l'Estartit a treballar sense relaxació.

Rafa Gil

L'ESTARTIT
0
VALÈNCIA
5
L'ESTARTIT:
Ester, Maria, Reche, Lídia (Anna Cayuela, 59'), Meri (Jenny, 78'), Maribel, Gio, Tània (Sílvia, 46'), Anna Sarrià, Gore i Anna Martí (Steffi, 24').
VALÈNCIA:
Casamayor, Nuri, Ivana, Gemma (Torrenti, 72'), Maria (Pau, 67'), Arantxa, Salo, Mateos, Piti (Peña, 78'), Naiara (Raquel, 76') i Núria.
GOLS:
0-1 (8') Naiara. 0-2 (19') Piti. 0-3 (56') Mateos. 0-4 (64') Mateos. 0-5 (69') Ivana.