Més futbol

Repartiment de punts entre el tercer i el quart

Va ser un enfrontament molt equilibrat en què el Calafell es va trobar un equip visitant molt compacte i amb molta experiència. Així i tot, els locals es van avançar en els últims minuts de la primera part. Després de la represa el joc del Jesús va anar de menys a més, tallant les ocasions del Calafell, que va reaccionar amb canvis per donar aire fresc al seu joc. En els últims minuts el Jesús va estar a punt de guanyar.

CALAFELL 2

JESÚS CATALÒNIA 2

CALAFELL: Dorado, Adrià, Pipo (Pedro), Pineda, Campa (Manolo), Gili, Julio (Franc), Díaz, Toni (Rafa), Joan (Alex) i Ayoub.

JESÚS CATALÒNIA: Albert, Cosido, Stephane, Solla (Isaac), Alex, Jovaloyes, Joel, Francesc, Fatsini, Pau i Albert Castell.

GOLS: 1-0 (42') Pineda 1-1 (53') Aleix. 2-1 (59') Díaz. 2-2 (75') Aleix, de penal.

ÀRBITRE: Josep Barceló. T.G.: Pipo, Pineda, Pedro i Manolo; Jovaloyes, Francesc i Albert Castell.