Més futbol

2a DIVISIÓ B

GRAMENET

La Grama s'enfonsa i veu com l'Atlètic Balears li empata en l'últim moment

Un altre diumenge de penitència a Can Peixauet. La Grama té la sort girada d'esquena, i bona prova d'això és l'empat cruel que va encaixar ahir en l'últim minut del temps afegit, quan la victòria semblava al sac. El 2-2 de l'Atlètic Balears va enfonsar l'equip de Ramon Moya en un dia en què no es podia fallar perquè al davant hi havia un clar rival directe. Al final del partit, la imatge dels jugadors desfets sobre la gespa val més que mil paraules.

Els colomencs van merèixer el triomf, sobretot pel seu joc del primer temps. Els de Santa Coloma van avançar-se en un penal força dubtós comès sobre Sierra que l'altre lateral, Rubén, va transformar en l'1-0 (19'). Una jugada personal genial del visitant Peter va suposar el gol de l'empat, i segurament el millor de la jornada, a la mitja hora (30'). La Grama va tenir ocasions per marxar al descans amb avantatge, però ni Ferran Vila (25') ni Joaquín (42') van estar de sort. Juste, després de la represa, sí que va fer diana (79'), però la galleda d'aigua freda encara havia de caure amb una rematada de Diop (94').

La Grama guanyava en el minut 94 però un gol del visitant Diop va deixar glaçat Can Peixauet

GRAMENET
2
ATLÈTIC BALEARS
2
GRAMENET:
Barragán, Rubén, Sierra, Alfonso, Joaquín (Bolaños, 71'), Ferran Vila, Juste, Guille, Raül Pradas (Manu, 71'), Roger (Toni Pérez, 61') i Oriol.
ATLÈTIC BALEARS:
Nando, Óscar Tena, Del Castillo, Rafeal (Lawal, 61'), Coco, Peter (Hoyos, 78'), Diop, Dani Lucas (Savoia, 71'), Tolo Reus, Romero i Goffin.
GOLS:
1-0 (19') Rubén, de penal. 1-1 (30') Peter. 2-1 (79') Juste. 2-2 (94') Diop.
ÀRBITRE:
Pulido Santana (col·legi canari).
T.G.:
Als locals Bolaños, Ferran Vila, Juste i Roger, i al tècnic Ramon Moya, i als visitants Coco, Hoyos, Peter i Tolo Reus.