Més futbol

PRIMERA CATALANA

El Tortosa reacciona

El gol d'Accensi en el minut 60 dóna els tres punts als del Baix Ebre contra el cuer

El Tortosa no ho va tenir fàcil per desfer-se d'un San Cristóbal cuer i amb un balanç de tres empats aquesta temporada. De fet, els visitants van ser millors del que marca la classificació i van dominar tota la primera part, en contraposició a la inoperància en atac del Tortosa. El descans va ser profitós per als blanc-i-vermells, que van recuperar la seva millor versió i van obtenir un gol que els manté en la zona mitjana de la taula. Aleix Masdéu va jugar els darrers vint minuts un cop superada la lesió que li havia impedit debutar.

Els barcelonins van sortir amb més ambició i van tutejar els tortosins durant tota la primera part. La intervenció d'Alfonso va ser clau per evitar que els visitants poguessin avançar-se en el marcador en més d'una ocasió. Els de Carlos Blanch van reaccionar després del descans, i Accensi va culminar una passada de Clua en el minut 60 per tancar definitivament el partit.

TORTOSA
1
SAN CRISTÓBAL
0
TORTOSA:
Alfonso, Maikel (Aleix Masdéu, 71'), Joseph, Curto, Joan Pérez, Cristian Ventura (Toni, 71'), Joan Fontanet, David, Àlex Accensi (Roda, 90'), Clua i Arnau.
SAN CRISTÓBAL:
Óscar, Ibai, Lariño (Reyes, 45'), Juan Carlos, Hernández, Chema, Boniquet, Toni, David, Parra (Plaza, 45'; Arjona, 61') i Javi Lordán.
GOLS:
1-0 (60') Àlex Accensi.
ÀRBITRE:
Molina Fernández.
T.G.:
Als locals Àlex Accensi, David i Toni, i al visitant Javi Lordán.
T.V.:
Doble amonestació al visitant Boniquet (76').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)