Més futbol

3a DIVISIÓ

L'Europa entra per primer cop aquesta temporada en zona de promoció d'ascens

L'equip entra en llocs de promoció d'ascens per primer cop aquest curs

Els graciencs assoleixen la quarta posició després de 7 partits invictes

Cebrià Queralt 'Cebri'
DAVANTER DE L'EUROPA
«Després d'un mal inici, ara ens estant sortint les coses bé. Com més amunt puguem quedar, millor»
«Marcar em dóna molta força per continuar endavant, i més després de la lesió que em va tenir inactiu un mes i mig»
«La competència a la davantera és molt bona, fa que ningú es relaxi i l'equip en surt beneficiat»
«Al vestidor es va comentar que feia molts anys que no es guanyava a Vilanova, i afegit al fet que ens podíem posar quarts va fer que sortíssim molt motivats»

L'Europa va confirmar el seu bon moment en la lliga diumenge guanyant a Vilanova 0-1, i d'aquesta manera entra per primer cop aquesta temporada en la zona privilegiada de play-off d'ascens: «L'ascens no és una obligació, però sí fer una bona temporada. Després del mal inici en la lliga, ara ens estant sortint les coses bé, i com més amunt puguem quedar, millor», explica Cebri. L'Europa ha aconseguit escalar fins a la quarta posició a còpia d'una fantàstica ratxa de set partits sense perdre, i tal com comentava el seu tècnic, Pedro Dólera, la setmana passada, si aconsegueixen aquests resultats és que alguna cosa fan bé.

Un dels protagonistes de la victòria de l'Europa a Vilanova va ser Cebri. El jugador va aconseguir el gol que donava el triomf al seu equip: «Marcar em dóna molta força per continuar endavant, i més després de la lesió que em va tenir inactiu un mes i mig. Després de dues estones en els últims dos partits, entrar en el tercer i marcar és fantàstic», explica el davanter. Cebri va entrar en el minut 44 substituint Segalés, un jugador fitxat després que es confirmés la baixa per lesió de Cebri en l'inici del mes d'octubre: «Compartir la davantera amb jugadors com ara Segalés i Remo, entre d'altres, és molt bo. Es crea molta competència sana i l'equip en surt beneficiat», destaca Cebrià Queralt, més conegut com a Cebri.

Amb la victòria a Vilanova, l'Europa va aconseguir més que tres punts, va aconseguir guanyar en un camp, l'Alumnes Obrers, on feia quaranta-vuit anys que no aconseguia cap triomf: «L'equip sabia aquesta dada, i afegida al fet que ens podíem posar quarts sumant els tres punts va fer que sortíssim molt motivats», diu Cebri.

LA TRAJECTÒRIA

J.8 EUROPA - Reus
1-3
J.9 Vilafranca - EUROPA
0-1
J.10 EUROPA - Llagostera
1-0
J.11 Palamós - EUROPA
2-2
J.12 EUROPA - CD Masnou
3-3
J.13 Gavà - EUROPA
0-0
J.14 EUROPA - AE Prat
3-1
J.15 Vilanova - EUROPA
0-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)