Més futbol

FEDERACIÓ CATALANA

Hondures no aixeca passions

Catalunya jugarà contra el quart pitjor rival dels darrers deu anys

Només l'Equador, Costa Rica i la Xina són inferiors segons la FIFA

Andreu Subies
VICEPRESIDENT PRIMER
DE LA FEDERACIÓ CATALANA
«És clar que jugar contra Hondures no és el mateix que jugar contra l'Argentina. En aquest sentit, el partit serà totalment diferent al d'ara fa un any, això és evident. Però des de la federació s'ha cregut convenient jugar el partit, perquè ja teníem un acord amb els patrocinadors i, a més, no volíem deixar de fer un acte com aquest»
«No sabem quina serà la resposta de la gent. Ara és difícil fer un pronòstic, però segons com vagi tot plegat, després del dia 28 de desembre potser haurem de fer balanç i replantejar-nos certes coses»
«Costa molt trobar un rival de nivell en aquestes dates. El País Basc juga el dia 29 i encara no té rival»

En l'última dècada la selecció catalana s'ha enfrontat tres vegades a l'Argentina (2004, 2008 i 2009) i dues al Brasil (2002 i 2004), dues de les millors seleccions del món. Catalunya també ha jugat contra seleccions de cert renom com ara el Paraguai (2005) i Colòmbia (2008). Sis partits molt atractius que poc tindran a veure amb el duel que es jugarà enguany el 28-D a l'olímpic de Montjuïc. La federació catalana va confirmar dimarts que Hondures seria finalment el rival de Catalunya i, la veritat, sembla complicat que el partit origini una gran entrada. Amb tot, des de la federació s'ha confirmat que el partit es jugarà a l'olímpic, tot i que estadis com ara el de l'Espanyol, a Cornellà i el Prat, semblen a priori més apropiats, perquè tenen un aforament inferior i s'evitaria la sensació de buidor a les grades: «Els responsables d'aquesta àrea han cregut convenient que el partit es jugui a l'olímpic. El partit es jugarà allà segur, i ara caldrà veure com respon la gent», va admetre ahir el vicepresident primer de la federació, Andreu Subies.

Selecció basca a banda, Hondures, la 57a millor selecció del món segons el rànquing FIFA serà la quarta pitjor selecció contra la qual haurà jugat Catalunya en els últims deu anys. Catalunya també ha jugat contra l'Equador (61a), Costa Rica (63a) i la Xina (89a).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)