Més futbol

1a CATALANA

TORTOSA

El Tortosa, sentenciat per les adversitats, perd al camp de l'Olímpic Can Fatjó (4-2)

El Tortosa va marxar al descans manant, però dues decisions desfavorables i dues pilotes al pal el van condemnar

OLÍMPIC CAN FATJÓ

4

TORTOSA

2

OLÍMPIC CAN FATJÓ:

Buyo, Joan Elvira, José Javier, Torres, Del Barrio, Fede, Marsal, Javi Pérez (Gago, 26'), José Antonio (Berna, 73'), Boira i Esteban (Pujante, 67').

TORTOSA:

Alfonso, Curto (Aleix Madeu, 60'), Joseph, Borrull (Maikel, 45'), Joan Pérez, Clua, Joan Fontanet (Roda, 86'), Cristian Ventura, Sergi Ventura, Iku i Albert Arnau.

GOLS:

0-1 (11') Joan Fontanet. 1-1 (49') Torres. 2-1 (60') José Antonio. 3-1 (66') Gago, de penal. 3-2 (74') Sergi Ventura. 4-2 (77') Pujante.

ÀRBITRE:

Comella Gil.
T.G.:
Al local Fede; als visitants Borrull i Aleix Masdeu.
T.V.:
Doble groga al local Berna (91').

El Tortosa va haver de lluitar ahir al camp de l'Olímpic Can Fatjó contra les adversitats i va veure com se li van escapar els tres punts per culpa de la lesió de Borull en el descans, que va trastocar molt els plans, dues males decisions del col·legiat, que va concedir dos gols als locals en fora de joc i per la mala sort, ja que els del Baix Ebre van enviar dues pilotes al pal en la recta final, quan haurien pogut empatar.

El Tortosa va fer un bon partit des de l'inici i gràcies a un gol en un contraatac ben resolt per Joan Fontanet, va marxar al descans manant en el marcador. Poc després del minut 20 de la segona part, però, els locals ja manaven 3-1 i tot i el gol de Sergi Ventura amb una gran volea des de la frontal que servia per escurçar distàncies, al final no hi va haver manera.