Més futbol

El Cornellà i el Prat disputen un derbi sense marge d'error

El Cornellà i el Prat no volen allunyar-se de la zona noble

Miguel López torna a Cornellà, on va començar a entrenar

Miguel López
ENTRENADOR DE L'AE PRAT
«Tenim molta il·lusió per aquest partit perquè estem bé sobre el camp, però els resultats no acaben d'arribar»
«Del Prat en destacaria la rapidesa dels seus homes»
«Tot i que ja hi he anat amb altres equips, el de Cornellà sempre és un partit especial, perquè allà vaig començar a entrenar, i fins i tot hi vaig jugar un temps»

El Cornellà i el Prat jugaran avui diumenge el quart derbi del Baix Llobregat d'aquesta temporada. Tot i que falta molta lliga, cap dels dos equips es pot permetre el luxe de fallar si vol continuar ben posicionat en la zona capdavantera de la taula. El Cornellà és l'equip que arriba més ben col·locat en la classificació. Els verd-i-blancs són sisens, i des de l'entitat es té la sensació que estan fent una bona temporada. A el Prat, per la seva banda, no li estan sortint les coses tan bé com voldrien. Els pota blava són novens, però petits detalls –i, sobretot, la falta de gol– els han fet perdre força punts en aquesta lliga. El tècnic Miguel López sap que un triomf en el derbi podria esperonar la plantilla: «Els derbis sempre són especials. Tenim molta il·lusió per aquest partit perquè estem bé sobre el camp, però els resultats no acaben d'arribar». Sobre el seu rival, López assegura que serà un dels que lluitarà per les primeres posicions i en destaca diverses virtuts: «Tenen homes molt ràpids, entre els quals destacaria Enric. A més, treballen molt bé en defensa». El derbi també serà especial per a Miguel López a nivell personal perquè va començar a entrenar a Cornellà: «Allà hi vaig fer els meus primers passos com a entrenador, i també hi vaig ser jugador durant una etapa. Tot i que ja hi he tornat amb altres clubs com el Santboià o el Manlleu, sempre és especial tornar a la Via Fèrria», explica l'entrenador. Un altre jugador per al qual també serà un partit especial serà Jarabo, que va sortir del planter del Cornellà i fins i tot va jugar amb el primer equip. Per fomentar l'assistència de públic al camp, l'any passat les dues entitats van signar un conveni que permet que els socis de l'equip rival puguin entrar amb un 50% de descompte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)