Més futbol

Les crítiques a la gestió de Jordi Casals van «in crescendo»

El president de la federació ha vist que la polèmica al voltant de la seva gestió ha anat «in crescendo» durant els últims mesos

Jordi Casals no travessa pas el seu millor moment al capdavant de la Federació Catalana de Futbol. Les crítiques a la seva gestió s'han anat multiplicant en els mitjans, i ja no són només alguns enemics reconeguts, com el president de l'Hospitalet, Miguel García, els que posen el dit a la nafra. Des de l'organització de la recent copa Catalunya, per citar un dels casos més recents, i que va posar en evidència que aquesta competició necessita un rentat de cara i de cos sencer com més aviat millor, fins a les polèmiques que s'han originat sobre els afers amb l'AFA i Asisa (en què les valoracions van d'un extrem a un altre en funció de quina sigui la font consultada) han minat la figura del president de la federació, que està convençut, però, que continuarà manant peti qui peti.

A banda de les dificultats econòmiques que viu la federació a dia d'avui, algunes veus han censurat repetidament les oneroses dietes que passa Jordi Casals en concepte de viatges i quilometratge, i també s'ha fet públic que la seva junta directiva està dividida i que cada vegada li queda menys suport a dins.

L'elecció d'Hondures com a rival de Nadal no ha fet més que alimentar les amonestacions dels detractors. La federació ha recordat la dificultat de convèncer seleccions de nivell per aquestes dates, i que al mateix temps no facin disparar el pressupost. Les crítiques en aquest punt, però, li plouen perquè molts no entenen la necessitat de jugar contra una selecció de tercera fila quan fa un any Catalunya va veure's les cares amb l'Argentina, i si això realment suposa fer un pas més en la suposada lluita per l'oficialitat de la selecció. Sigui com sigui, demà a Montjuïc hi haurà partit, Casals el presidirà, i el que passi a partir del 2011... això ja són figues d'un altre paner.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)