Més futbol

Ricard Campoy

Expresident de la FCF

«Casals ha de plegar»

L'expresident Ricard Campoy (2008-09) ja preveia que el govern de Casals acabaria abans d'hora. «Pensava que duraria poc perquè mai he vist un president sòlid.» Per Campoy, «si quinze directius han dimitit en una mateixa setmana, i dos més van dimitir l'anterior, la gestió de Casals no ha estat bona. Ha de plegar», va sentenciar. Alhora, va donar per vàlida la fórmula amb què s'ha posat fi a la presidència de Casals. «Si quinze directius estaven d'acord a marxar i fer-ho alhora, endavant, el reglament ho permet.»

A l'hora de donar la seva opinió sobre el període de Casals al capdavant de la federació, Campoy va tornar a esmentar els dirigents dimissionaris. «Amb la imatge de tants directius marxant es diu tot. L'etapa de Casals no ha estat bona», va dir. Campoy creu que la inestabilitat permanent en què viu instal·lada la federació es deu a factors que van més enllà del futbol. «Si la política es fica pel mig, mal negoci», va concloure l'exvicepresident.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)