Més futbol

Jordi Roche

Expresident de la FCF

«És molt excepcional»

President de l'octubre del 2005 al juny del 2008, Jordi Roche s'ho mira des de la distància. Té totalment descartat tornar a la federació, però el preocupa la situació que s'ha generat –«com a tots els que estimem el futbol», afirma–. «És molt excepcional. Probablement, el moment més excepcional de la història de la federació», diu l'empresari gironí, que demana: «En aquests moments, tothom ha de tenir un grau de responsabilitat superior al normal per resoldre la situació com més aviat millor.»

«Situacions límit com aquesta no són bones per a ningú. Ni per als que es queden, ni per als que marxen», diu Roche. «No entro a valorar qui té raó, però un cop s'ha arribat aquí, s'ha d'arreglar.» L'expresident del Girona admet que no és fàcil aconseguir unitat en la federació. I com es pot solucionar tanta inestabilitat? «Cal posar-se d'acord amb els punts principals que marquen un guió. I la gent implicada ha de pensar primer en els clubs i després en ells.» Roche, que va nomenar vicepresident Andreu Subies durant el seu mandat, exposa: «Tinc bona opinió de totes les persones que hi ha en la federació perquè estimen el futbol català.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)