Més futbol

Jaume Roura

Expresident de la FCF

«És per fer-s'ho mirar»

«Si han dimitit quinze directius en bloc és una xifra prou important perquè Casals s'ho faci mirar.» Ras i curt. L'expresident Jaume Roura (2001-2005), tot i que admet que està seguint tot l'enrenou de la Federació Catalana de Futbol des de certa distància, ho té clar: «La presidència de Casals no ha estat gaire positiva. La gestió econòmica no ha estat encertada. I el que més greu em sap és que entre tots plegats ho hagin rebentat de la manera que ho han rebentat.»

Roura admet que fa massa temps que la FCF viu una situació inestable i considera que en els últims anys –ell inclou també dins el sac l'etapa de Jordi Roche– la FCF ha equivocat la línia d'actuació i ara se n'estan pagant els plat trencats: «Nosaltres vam intentar mantenir una pau interna. Vam aconseguir que la federació no fos deficitària, que hi hagués superàvit. Vam marxar amb diners a la caixa i una mutualitat sanejada. Ara hi ha una mutualitat hipotecada i la FCF està sense un duro. Això és culpa d'una línia d'actuació errònia, en benefici d'interessos particulars. Les persones que han dirigit la FCF en els últims anys s'han servit de la pròpia federació.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)