Nàstic

Els dos primers triomfs seguits i la imatge millorada canvien el panorama del Nàstic

Els grana tenen a tocar l'objectiu de mínims d'acabar la primera volta amb 20 punts

El Nàstic encara està en zona de descens i té molta feina per fer en la lluita per evitar caure al pou de la segona B, però el panorama ha canviat i convida a tenir més optimisme que fa unes setmanes. Dissabte, a Albacete, l'equip de Joan Carles Oliva va fer un bon partit, va controlar el joc en moltes fases i va tenir presència ofensiva i l'encert d'aprofitar una de les ocasions de què va disposar. El debutant Borja Viguera, a quatre minuts del final del partit, va marcar el 0-1 i va segellar la segona victòria consecutiva del Nàstic, que apropa els tarragonins a les places de permanència. És la primera vegada que l'equip grana encadena dues victòries aquesta temporada i diumenge que ve, contra un rival directe com és el Ponferradina en el partit que tanca la primera volta, té l'oportunitat de demostrar que la dinàmica ha canviat.

Fa quinze dies, amb només 13 punts i tres partits per acabar la primera volta, Oliva es va plantejar un repte que llavors s'endevinava complicat i que no deixava de ser un objectiu de mínims per afrontar la segona volta amb més optimisme: arribar als 20 punts a l'equador del campionat. Aquella fita que llavors semblava complicada, amb l'equip tocat moralment i sense prou poder ofensiu, s'està a punt d'assolir. Falta un partit per acabar la primera volta, la visita del Ponferradina, i el Nàstic ja té 19 punts. Superar els 20 punts permetria als grana començar la segona volta amb la moral renovada. Després de rebre l'equip lleonès, el Nàstic té un altre partit a casa i contra un altre rival directe, Las Palmas, que s'ha complicat molt la vida (1 punts dels últims 18) i ha passat de la zona alta a la zona baixa en poc temps. Els dos partits consecutius al Nou Estadi que ara afronta el Nàstic, contra dos rivals en la lluita per la salvació, són una oportunitat d'or per millorar encara més el panorama.

És probable que aquest curs no calgui arribar als 50 punts per mantenir la categoria, ja que el fet que del tercer al sisè disputin la fase d'ascens a primera farà que en la part final del campionat tots els punts siguin cars i que hi hagi pocs equips sense res en joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)