Més futbol

1a CATALANA

Farà falta un miracle

SANTS

2

TORTOSA

0

SANTS:

Carulla, Fabregat (Santamaria, 87'), Òscar, Manu, Vergés, Javi Pascual, Hamza, Fran (Peque, 78'), Cano (Edu, 81'), Ivi i Marcos González.

TORTOSA:

Alfonso, Joan Pérez, Joseph, Maikel, Aleix, Clua, Sergi Ventura (Toni, 70'), David, Àlex Accensi, Roda (Joan Fontanet, 56') i Albert Arnau (Iku, 33').

GOLS:

1-0 (53') Cano. 2-0 (76') Fran.

ÀRBITRE:

Eduard Martín.
T.G.:
Vergés, Hamza, Fran, Cano i Marcos; Clua, Ventura, Iku, Pérez i Joseph.
T.V.:
Doble al visitant David (55').

En un partit que no passarà a la història, el Sants va obtenir la victòria contra un Tortosa que hi va posar el joc, però que va acabar naufragant. Certament, sense gol no hi ha possibilitats de guanyar, però en aquesta ocasió, l'àrbitre es va empassar un penal clar que hauria pogut avançar els blanc-i-vermells en la primera part, i després, es va equivocar en treure la segona groga a David. Per si no n'hi hagués prou, Albert Arnau es va lesionar i va haver de ser substituït abans del descans. En la primera part, les ocasions van brillar per la seva absència. Un i altre equip van jugar a no perdre i van oferir un pobre repertori. El Tortosa va recarregar les piles després del descans i, tot i l'expulsió de David, va tenir moltes ocasions per avançar-se, la més clara, una rematada d'Accensi al pal. El Sants, que amb prou feines havia existit, en va tenir prou amb dues accions per obtenir els tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)