1a femenina

SUPERLLIGA

Amb un mal regust

El femení de l'Espanyol no passa de l'empat en la seva visita al camp de l'Atlético (1-1)

L'Espanyol es va emportar només un punt de la seva visita a l'Atlético de Madrid després d'un partit en què les locals es van defensar i van tenir massa premi malgrat els esforços de les espanyolistes, que no van deixar de buscar el gol.

Tot i així, les noies d'Òscar Aja van topar amb el mur local, que no va deixar trenar jugades de perill sobretot a la primera part. El gol va arribar a la segona part, només de començar: una centrada de Willy la va rematar Vero al fons de la xarxa. A partir d'aquí semblava que tot estava fet ja que marcar semblava el més difícil, però deu minuts després Marta va fer un empat que va ser definitiu. Les diferents jugades de perill que va tenir no les va poder materialitzar l'Espanyol, que, amb aquest empat, cau a la tercera posició i es posa a dos punts del líder, el Rayo Vallecano.