Més futbol

La Gimnàstica Iberiana perd a Blanes amb unresultat d'escàndol

Resultat d'escàndol a Blanes, on la Gimnàstica Iberiana va perdre un partit que es va animar minuts abans d'arribar al descans. Els locals es van avançar 2-0, però després de la represa, Rolán va escurçar distàncies. El Blanes va fer dos gols més (4-1), però la Iberiana va estar a punt de remuntar amb dues dianes (4-3). En el tram final, el Blanes en va fer tres més (6-4).
BLANES
6
GIMNÀSTICA IBERIANA
4
BLANES:
Carlos, Cussó, Marc, Cervantes, Aleix, Bassols, Chema, Mario, Alberto (Marcelo, 72'), Chava (Touré, 64') i Edvardas (Pol Victoria, 32').
GIMNÀSTICA IBERIANA:
Pardo, Moiño, Dani (Òscar, 45'), Eric, Manu, Adri, Guti, Carlos, Amat, Álex García (Mario, 53') i Rolán.
GOLS:
1-0 (40') Bassols. 2-0 (43') Chema. 2-1 (57') Rolán. 3-1 (63') Marc. 4-1 (70') Chema. 4-2 (75') Óscar. 4-3 (77') Carlos. 5-3 (83') Marcelo. 6-3 (85') Touré. 6-4 (87') Óscar.
ÀRBITRE:
Ramos Manzaneque.
T.G.:
Als locals Marcelo i Edvardas; i als visitants Moiño, Manu, Carlos, Rolán i Josue (a la banqueta).