Més futbol

FEDERACIÓ CATALANA

Sergi Mas, possible candidat a les eleccions del 26 de març

La cursa preelectoral a la federació catalana s'anima per moments. Si fa uns dies era Pedro Tomás qui avançava la seva intenció de presentar-se a les eleccions, ahir el periodista Sergi Mas publicava en el seu web aquesta nota informativa: «Sorprès i engrescat per les múltiples adhesions i suports rebuts que estan decidits a fer un canvi real de gestió i d'imatge en aquesta federació, comunico que durant aquests dies estic dedicant un temps a la reflexió abans de prendre una decisió final sobre el mateix, amb la seguretat de no comprometre les meves obligacions professionals.»

Casals i Subies, no tan clar.

Si fa uns dies Casals va manifestar el seu desig d'optar a la reelecció, ara mateix no és tan clar que ho acabi fent. L'actual president de la gestora estaria rebent pressions per retirar-se de la cursa electoral. Tampoc s'han confirmat oficialment les intencions d'Andreu Subies, a qui tothom donava per candidat després de liderar les dimissions de més de mitja junta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)