Més futbol

REGIONAL PREFERENT

MATARÓ

El Mataró, un històric que agonitza

La situació del Mataró és cada cop més dramàtica. Molt lluny sembla que queden aquells anys daurats, en què l'equip militava en la segona B, i això que només han passat set cursos. Enfonsat en la regional preferent, amb un deute estimat d'entre mig milió i un milió d'euros i sense jugadors, el Mataró veu com pot ser exclòs de la competició i perdre la categoria si no es presenta contra el Tona, una incompareixença que ja va dur a terme aquest cap de setmana, contra l'Avià, per falta d'efectius. Abans, es van enfrontar amb el Premià de Dalt amb onze juvenils i, curiosament, van obtenir el seu primer triomf, una victòria que dimecres quedarà en un no res, ja que la normativa diu que, com a mínim, han de jugar quatre futbolistes del primer equip. Segons l'article 294 de la FCF: «En el supòsit d'una segona no-compareixença en la mateixa temporada, el culpable serà exclòs de la competició i participarà, en l'inici de la següent, en la categoria immediatament inferior.» Un descens que seria força curiós, ja que aquest curs cap equip de la regional preferent perdrà la categoria als terrenys de joc. Ara, doncs, els maresmencs, que ja han descartat tornar a presentar-se amb els juvenils, busquen una solució a corre-cuita: «Necessitem fitxar jugadors. Esperem que algun empresari de Mataró s'impliqui i inverteixi 3.000 euros», afirma Josep Maria Canyelles, vicepresident oficiós del Mataró per ordre d'un Lluís Sardà, el màxim dirigent, que no vol parlar. La petició de Canyelles, però, difícilment rebrà una resposta afirmativa.

El 3% del traspàs de Cesc?

Per desgràcia, poder jugar o no contra el Tona és l'últim dels problemes d'un Mataró que agonitza. Endeutat i sense jugadors, només falta per veure quin serà el proper episodi que viurà aquest club que l'any que ve serà centenari. Des de la junta encara filtren que hi ha un paper signat que els donaria el 3% de la possible venda de Cesc Fàbregas, jugador que va militar al Mataró. En cas que això fos cert, però, no és segur que arreglés el munt de problemes que tenen els maresmencs. Sigui com vulgui, aquesta és una altra crònica d'una mort anunciada d'un històric en hores baixes per una gestió nefasta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)